Yenice Meslek Yüksekokulu / Yönetim Organizasyon

Programın Vizyon ve Misyonu

VİZYONU: Yönetim ve Organizasyon Bölümü öğrencilerinin eğitim kalitesini sürekli geliştirerek iş dünyasına ve topluma sosyal ve ekonomik anlamda olumlu katıklarını günden güne arttırmak. Meslek yüksekokulları arasında en fazla kabul gören, tercih edilen, saygın bir bölüm olmak.

MİSYONU: Sürekli gelişen teknoloji ve bilgiye bağlı olarak iş dünyasının gereksinim duyduğu uluslararası standartlarda gerekli Lojistik Programı ile ilgili mesleki bilgi ve becerilere sahip, sorunları tespit edip yorumlayıp çözüm yollarını bulabilen, takım ruhuna sahip etkili iletişim kurabilen, toplumsal değerlere sahip çıkacak, mesleki etik bilincine sahip, kendini sürekli geliştirebilen, bilgi ve teknolojileri kullanabilen nitelikli ara elaman yetiştirmek.